Westervoorter ernstig mishandeld in Elst

31 maart 2015 Uit Door admin

Bf2xllyCQAAMBOCElst – In een onderzoek naar een ernstige mishandeling afgelopen weekend in Elst is de politie op zoek naar getuigen. Het slachtoffer, een 58-jarige man uit Westervoort, moest met onder meer een gebroken kaak naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer was in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.15 uur vanaf een café aan de Rijksweg Noord op weg naar zijn auto om naar huis te gaan. De man was in gezelschap van enkele familieleden. Op de Dorpsstraat ter hoogte van de ING-bank verscheen een groep jongeren die het slachtoffer zonder enige aanleiding tegen de grond sloegen. Vervolgens gingen de groep er vandoor richting gemeentehuis. Enkele familieleden waren er nog vergeefs achteraan gegaan.

Informatie van getuigen
Volgens getuigen ging het om jonge mannen in de leeftijd tussen 18 en 25 jaar. Een van hen werd omschreven als een blanke met een wat gezet postuur, hij droeg onder meer een blauwe trui met een print en had kort donkerblond haar. De politie hoopt aan de hand van informatie van getuigen achter de identiteit van de daders te komen. Getuigen worden dan ook opgeroepen zich te melden op telefoonnummer 0900-8844. Kent u de daders maar kennen zij u ook? Bel dan anoniem met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Source: Westervoort