Werkzaamheden fase 3 Vitaal Centrum Duiven

Werkzaamheden fase 3 Vitaal Centrum Duiven

13 april 2015 Uit Door admin

fase3Duiven – Komende periode worden de werkzaamheden voor de 3e fase van het Vitaal Centrum uitgevoerd.

Deze werkzaamheden zijn gestart op dinsdag 7 april 2015. Vanaf die datum worden nieuwe kabels en leidingen gelegd voor elektra, gas, water en data. Het is mogelijk dat u als bewoner of ondernemer wat overlast ervaart van deze werkzaamheden. Zo wordt bijvoorbeeld de Kastanjelaan op een bepaald moment een paar dagen afgesloten voor doorgaand verkeer.

Fase 3
Fase 3 betreft de sloop van het huidige CCOG dit najaar en de bouw van de LIDL-supermarkt in 2016 op de oude CCOG-locatie. Daarvoor is het nodig dat nieuwe kabels en leidingen worden gelegd. Naast het gemeentehuis wordt een nieuwe transformatorruimte geplaatst. Leidingen en kabels die vanaf de nieuwe transformatieruimte naar het centrum gelegd worden, kruisen de Kastanjelaan bij de voetgangersoversteekplaats ter hoogte van het gemeentehuis (zie kaartje).

Planning
Op dinsdag 7 april starten de werkzaamheden voor het leggen van nieuwe kabels en leidingen. Eén en ander is vóór de voorjaarskermis – medio juni 2015 – afgerond.
De werkzaamheden beginnen bij de nieuwe transformatorruimte naast het gemeentehuis en worden uitgevoerd richting de Elshofstraat en de nieuwbouw op het Remigiusplein.
Na de voorjaarskermis wordt de nieuwe riolering aangelegd. Hierover wordt u dan opnieuw geïnformeerd.

Bouwhekken
Voor de veiligheid worden de werkvakken met bouwhekken afgezet. Zodra de nieuwe kabels in de sleuven zijn gelegd, wordt de bestrating teruggebracht en worden de bouwhekken weer verwijderd.

Kastanjelaan tijdelijk afgesloten
In de week van 20 april wordt de Kastanjelaan een aantal dagen afgesloten voor doorgaand verkeer. Dat gebeurt bij de voetgangersoversteekplaats, ter hoogte van het gemeentehuis. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven. Woningen en andere panden aan de Kastanjelaan, de Elshofstraat en de Dennenlaan blijven gewoon bereikbaar voor hulpdiensten, bewoners, bezoekers, winkeliers en bevoorrading. U kunt van één van beide zijden de Kastanjelaan gewoon inrijden.

Meer weten?
Neem dan contact op met gemeente Duiven, (0316) 279 111.

Source: Duivenplaza.nl