Vroegboekers B2B de Liemers 2017 in de prijzen gevallen

Vroegboekers B2B de Liemers 2017 in de prijzen gevallen

18 september 2016 Uit Door admin

Duiven – Ondernemers, die zich al vóór 1 september aanmeldden voor B2B de Liemers van 2017, kregen niet alleen vroegboekkorting, ze maakten ook kans op door Het Filmhuus beschikbaar gestelde prijzen. De tien winnende Liemerse ondernemers zijn nu, na loting, bekend.

De prijs voor de winnaars is een gratis 360 graden video, aangeboden door Het Filmhuus. Die tien winnende Liemerse ondernemers zijn: ‘t Centrum Reijmer, BDO Accountants & Adviseurs, Dies Goorman Fotografie, Elise Lentjes Mantelzorgmakelaar, Harrie Arendsen Volvo Zevenaar BV, IJsselmedia, Miefra Brandbeveiliging, Parley B.V., Ten Donkelaar Administratie & Advies en Welling Catering.

Paul Haans van het Filmhuus: “We maken voor alle winnaars een video met een speciale 360 graden camera, waarin hun werkplek of bedrijfsruimte te zien is. Een mooi promotiemiddel voor op een website of Facebookpagina bijvoorbeeld. In ongeveer een minuut krijgt een potentiële klant dan een goede indruk van de getoonde onderneming.”

In totaal schreven al 43 ondernemers zich tijdens de vroegboekperiode in voor de Liemerse ondernemersbeurs. Deze beurs vindt plaats op 4 april 2017 bij Makro Kerstpakketten in Duiven. B2B de Liemers secretaris Anouk de Valois: “We zijn superblij met dit aantal vroegboekers. Het is fijn om in dit stadium al zo’n basis te hebben qua deelnemers en om te zien dat de beurs al leeft. Dat geeft vertrouwen. Maar we zijn er nog niet hoor,” lacht De Valois. “Het doel is dit aantal deelnemers vóór 1 januari te verdrievoudigen.”

Liemerse ondernemers, die zich vóór 1 januari 2017 inschrijven als beursdeelnemer betalen hetzelfde tarief als vorig jaar. Vanaf 1 januari gaat de prijs met 10% omhoog. Meer informatie over B2B de Liemers 2017 vindt u op www.b2bdeliemers.nl