Vriendentrouw speelt ‘Een gekkenhuis in ‘t ziekenhuis’

Vriendentrouw speelt ‘Een gekkenhuis in ‘t ziekenhuis’

8 april 2015 Uit Door admin

ScreenShot138Westervoort – Toneelvereniging Vriendentrouw uit Westervoort speelt aanstaande zondagavond de eerste voorstelling van hun nieuwe toneelstuk ‘Een gekkenhuis in ‘t ziekenhuis’. Een avondvullend blijspel van Wilma Renes-Leertouwer met heel veel humor. De uitvoeringen zijn op zondag 12 april, woensdag 15 april en zondag 19 april. De voorstellingen beginnen om 19:30 uur.

Het toneelstuk speelt zich af in een ziekenhuis dat op instorten staat. Er is ernstig tekort aan personeel, dus de hoofdzuster moet enkele bijzondere maatregelen nemen. Voeg daar nog wat opstandige patiënten aan toe, en dan kan het maar tot 1 ding leiden: Chaos!

Het humoristische stuk wordt dit jaar gespeeld door Annie Berends, Jan Berends, Trudy Kruk, Monique Jansen, Sjoerd Bisselink, Bram van Kuipers, Ans Pruntel, Berrie Hagens en Annie Peeters. Het stuk wordt geregisseerd door Ineke van den Top. De souffleurs zijn John Scholten en Mirjam Bruens.

De toneelvereniging viert dit jaar haar 90-jarig jubileum. Na een geslaagde receptie in januari volgt er nu hopelijk ook een geslaagd toneelstuk. Regisseuse Ineke van den Top: “Dit jubileumjaar spelen we weer een blijspel, want daar doen we onze bezoekers toch het meeste plezier mee. Onze komische toneelstukken trekken altijd meer bezoekers. Daarom hopen we ook dit jaar weer een lach door de zaal te laten gaan.”

De kaarten voor de voorstellingen kosten € 5,- aan de zaal. In de voorverkoop kosten ze € 4,-, te halen bij Zalencentrum Wieleman, Slagerij Hetterschijt, Visspecialist de Botter en kunnen telefonisch besteld worden bij Ineke van den Top, (06 3385 3931). Op woensdagavond is er gratis toegang voor 70-plussers.

Source: WestervoortPlaza.nl