Verkeersmaatregelen Dreamfields op ’t Rhederlaag

22 juli 2017 Uit Door admin

Giesbeek – Dit jaar vindt de zevende editie van het Dreamfields Festival plaats. Op zaterdag 8 juli zijn van 12.00 tot 24.00 uur op het Rhederlaag verschillende stijlen dancemuziek te horen.

Voor het eerst wordt er nu ook Dreamfields Sunday georganiseerd. Vanaf 13:00 tot 23:00 uur hoopt de organisatie met dit evenement een bredere doelgroep aan te spreken. Dreamfields Sunday is voor alle leeftijden.

Evenals voorgaande jaren werkt de gemeente Zevenaar nauw samen met hulpverleningsdiensten en de organisator The Matrixx Events. Er worden verschillende afspraken over de veiligheid op en rond het festivalterrein gemaakt en verder zijn er geluidsnormen om daarmee de geluidsoverlast te beperken.

Afsluiting Rivierweg

In verband met de veiligheid van bezoekers en het wegverkeer wordt een gedeelte van de Rivierweg (N338) zowel zaterdag- als zondagavond (8 en 9 juli) afgesloten. De afsluiting vindt plaats tussen de rotonde Rivierweg / Koestraat en de rotonde Rivierweg / Zwalmstraat tussen 19:00 uur en 2:00 uur.

Het verkeer uit de richting Doesburg wordt omgeleid via afrit 29 (Zevenaar). Uit de richting Westervoort wordt het overige verkeer omgeleid via afrit 27 (Westervoort).

Meer informatie over het evenement vindt u op de website dreamfields.nl.

Powered by WPeMatico