Tweede editie Liemerse Sportprijs een succes!

Tweede editie Liemerse Sportprijs een succes!

12 december 2019 Uit Door admin

Tennisser Wesley Koolhof is de AeroFitt Liemerse Sportman van het jaar geworden.

Bij de vrouwen trok atlete Bregje Sloot aan het langste eind. Andere winnaars waren Demi Vermeulen (Aangepaste Sporter), Bo van Kempen (Sporttalent), Marco Kroes (Sportcoach) en D-Unit Dancecrew (Sportteam).

Het werd een feestelijke avond in Het Musiater in Zevenaar. Kleurrijke awards, enthousiaste bezoekers en dolblije winnaars. De tweede editie van de Liemerse Sportprijs viel woensdagavond 11 december in de smaak. De verkiezingsavond trok ruim 250 bezoekers.

De Graafschap-trainer Mike Snoei uit Didam reikte samen met Remge Vink van hoofdsponsor AeroFitt twee van de zes awards uit. De andere prijzen werden uitgereikt door de wethouder Birgit van Veldhuizen-van Oort (Doesburg), Johannes Goossen (Duiven), Hans Breunissen (Westervoort) en Nanne van Dellen (Zevenaar).

Tussendoor was er aandacht voor bijzondere sportprestaties in de Liemers. Zo werd Wessel Haverkamp in het zonnetje gezet voor zijn zwemtocht van 25 kilometer door de Oude IJssel waarbij hij geld ophaalde voor het goede doel. Ook werd via een filmpje stilgestaan bij sporten met een beperking. Alex Hoogveldt vertelde hoe de bokssport hem helpt het dagelijkse leven dragelijker te maken. Alex leidt aan Parkinson.

Net als vorig jaar verzorgde The Fastest Way Out (TFWO) de muzikale intermezzo’s. Pablo van Dick verzorgde de presentatie met de nodige interactie met de zaal.