Sponsorloop voor “Schoolplein14″

Sponsorloop voor “Schoolplein14″

17 april 2015 Uit Door admin

Westervoort 39 #####Westervoort – Vrijdag hebben leerlingen van de Klimroos en de Flierefluiter een sponsorloop gehouden voor de nieuwe speelplaats “schoolplein14″. 

De twee scholen gaan fuseren en de nieuwe school die ontstaat is Het Startblok . Op het schoolplein wordt een zogenaamd “Schoolplein 14″ aangelegd, een initiatief van de Johan Cruyff Foundation met als doel leerlingen uit het primair onderwijs uit te dagen en te stimuleren om met elkaar te spelen en te sporten.

Ook komt er een e-court, een veld met een boarding waarin ook scorebord en tijdklok ingebouwd zitten. Een voorwaarde van de Johan Cruyff Foundation is dat er een deel door school zelf wordt binnengehaald door bv sponsorloop om de rest te verzamelen. Dat was vandaag.

Ook is er vorig jaar door Volkswagen en Audi dealer Zijm-Zenna een cheque overhandigd ter waarde van 6.000 euro. Zijm-Zenna was dealer van het jaar en kregen daarmee van Volkswagen/Audi Nederland deze cheque om sport en spel te stimuleren.

Op donderdag 30 april zal er een grootse opening zijn van “Schoolplein14″ en het e-court, hierbij zullen vertegenwoordigers van de Johan Cruyff Foundation aanwezig zijn maar ook komen er een aantal spelers van Vitesse om de officiële opening bij te wonen.

De directie van de school zou het ook leuk vinden als oud- leerlingen van de Klimroos en de Flierefluiter ook aanwezig zouden zijn. De officiële opening is op 30 april van 16.00 uur tot 18.30 uur.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=J-UaDhX80FQ&w=560&h=315]

Source: WestervoortPlaza.nl