Privatisering Visserlaan

19 september 2017 Uit Door admin

Duiven – In 2013 heeft de raad beleidskaders vastgesteld voor het thema Gebouwen, Tarieven en Subsidies (GTS). Het doel van het beleidskader is het herschikken van maatschappelijk geld en de continuïteit van de verenigingen in de gemeente Duiven te waarborgen. Sinds geruime tijd is het college in gesprek met de vier huurders van de verenigingsgebouwen aan de Visserlaan over onder andere privatisering. Hierover wordt regelmatig geschreven in diverse media.

Het college is van mening dat meerdere berichten in de Duiven Post onzorgvuldig zijn en onjuiste informatie bevatten. Het college neemt dit hoog op en heeft een ingezonden brief gestuurd naar de Duiven Post met de bedoeling om die deze week in de krant te laten plaatsen. Omdat de Duiven Post weigert de brief integraal te plaatsen, heeft het college ervoor gekozen om de brief op de gemeentelijke informeel pagina te plaatsen. De volledige brief treft u in de bijlage.

Over hetzelfde onderwerp heeft de raadsfractie D66 vragen gesteld aan het college. Woensdagavond tijdens de raadsvergadering is het traject rondom de Visserlaan onderwerp van gesprek. De beantwoording van de vragen van D66 is in de bijlage bijgevoegd.

Bijlages: 
Beantwoording vragen ex artikel 41 RvO
Ingezonden brief

Powered by WPeMatico