Presentatie mogelijkheden veiliger kruispunt Broekstraat/Oostsingel

7 november 2017 Uit Door admin

Duiven – Provincie Gelderland en gemeente Duiven presenteren de uitkomsten van een onderzoek naar structurele maatregelen die de kruising Broekstraat/Oostsingel in Duiven veiliger maken. Dit gebeurt op dinsdag 14 november tijdens de politieke avond in het gemeentehuis Duiven. De kruising van de provinciale weg N810, de Oostsingel, met de Broekstraat bij Duiven is voor de provincie Gelderland en de gemeente Duiven een knelpunt op het gebied van verkeersveiligheid.

Op het kruispunt zijn meerdere aanrijdingen geweest. In een aantal gevallen waren ook dodelijke slachtoffers te betreuren. In 2015 heeft de provincie verbeteringen aangebracht in de vorm van middengeleiders en een betere afstelling van de verkeerslichten. Ongevallencijfers en metingen laten echter zien dat er nog steeds sprake is van een verkeersonveilige kruising.

Daarom hebben provincie Gelderland en gemeente Duiven nogmaals de situatie onderzocht en te bekijken welke maatregelen zorgen voor een veiliger kruispunt. De uitkomsten van dit onderzoek worden door provincie Gelderland en de gemeente Duiven op informatieve wijze gepresenteerd tijdens de politieke avond op dinsdag 14 november in het gemeentehuis van Duiven.

Geïnteresseerden kunnen meepraten over dit onderwerp. Aanmelden kan via griffie@duiven.nl.

Powered by WPeMatico