Ook Loods 5 kiest voor Duiven

2 november 2017 Uit Door admin

Duiven – Na MediaMarkt en Hornbach heeft nu ook Loods 5 definitief gekozen voor vestiging op Centerpoort-Nieuwgraaf in Duiven. Hiermee wordt een volgende stap gezet in de doorontwikkeling van Centerpoort-Nieuwgraaf tot hét (boven-)regionale topthemacentrum op het gebied van “wonen/in-en-om-het-huis”.

De komst van Loods 5 onderstreept nog maar weer eens de kwaliteiten van toplocatie Centerpoort-Nieuwgraaf op het gebied van “wonen/in-en-om-het-huis”. Het woonwarenhuis van Loods 5 in Duiven wordt ruim 19.000 m2 bvo groot. Er komen zo’n 500 parkeerplaatsen en het levert ruim 100 arbeidsplaatsen op.

Industriële look
Het idee van Loods 5 is ontstaan in 1999 in Haarlem. De eerste winkel van 4.000 m2 is geopend als eerste Factory Outlet in Nederland. De industriële look, een handelsmerk van Loods 5, vindt zijn oorsprong in de oude Bruynzeelpanden in Zaandam, waar de eerste winkel gevestigd is.

 

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst
Op 2 november heeft de feestelijke ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen het gemeentebestuur van Duiven en de directie van Loods 5 plaatsgevonden.
Wethouder Ton Spaargaren merkt op, dat “hij blij is dat alle gemaakte afspraken nu zijn bezegeld met de ondertekening van het contract”.

Verwachte start van de bouw is najaar 2018.

Powered by WPeMatico