Nieuwe locatie Regionale Sociale Dienst in gebruik genomen

4 oktober 2017 Uit Door admin

Op 25 september heeft de Regionale Sociale Dienst de Liemers haar nieuwe huisvesting in HAL12 aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar, officieel en feestelijk in gebruik genomen. meer dan 100 samenwerkingspartners, waaronder collegeleden uit de regio, Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland, onderwijs en vooral veel ondernemers hebben deze opening bijgewoond.

Netwerkorganisatie
Wethouder Belinde Elfrink (bestuurlijk voorzitter RSD) gaf in haar toespraak aan dat deze nieuwe huisvesting goed past bij de nieuwe opdracht van de RSD de Liemers om verder door te ontwikkelen naar een netwerkorganisatie. Dit betekent dat de RSD een regisseursrol krijgt voor het ontwikkelen van een inclusieve arbeidsmarkt in de regio. Voor deze opdracht wordt samengewerkt met de gemeenten Doesburg en Montferland.

Voorbeeld
Wilfred Hekkers (manager RSD de Liemers) gaf aan de hand van een klantverhaal aan wat het belang is van het hebben van een goed netwerk. Alle partijen zijn nodig om uiteindelijk te komen tot een goed werkende inclusieve arbeidsmarkt, waarbij iedereen een kans verdient.

Powered by WPeMatico