Nieuw gezicht voor RSD de Liemers

Nieuw gezicht voor RSD de Liemers

15 april 2019 Uit Door admin

Sinds 15 april 2019 heeft RSD de Liemers een nieuw gezicht. Het logo bestaat uit drie figuurtjes, die de samenwerking laten zien tussen de klant, de RSD en het netwerk van ondernemers, onderwijs en overheid. Samen zoeken we naar wegen om mensen met een bijstandsuitkering te begeleiden naar de arbeidsmarkt. We helpen ze werk-fit te worden, zodat zij op termijn uit de uitkering komen en passend (parttime) betaald werk of vrijwilligerswerk vinden. Wat er niet verandert, is dat we verantwoordelijk blijven voor het verstrekken van de uitkering op basis van de Participatiewet voor inwoners van de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar.

Maatwerk en werk-fit
Voor elke inwoner is het belangrijk onderdeel uit te maken van een sociale omgeving. Werk hebben en houden draagt daar aan bij. Soms zijn de mogelijkheden om te kunnen werken klein of is er meer nodig om maatschappelijk- of werk-fit te worden. Ook dan denkt de RSD mee in oplossingen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neemt u dan contact op met RSD de Liemers, 0316-27 95 33 of mail naar info@rsddeliemers.nl

Foto:
Wethouder Theo Kampschreur (ivm afwezigheid van Rob Raaijman, Westervoort), Wilfred Hekkers (RSD de Liemers), wethouder Belinda Elfrink (Zevenaar) en wethouder Ineke Knuiman (Duiven) zijn trots op het nieuwe logo.

Foto: Jacques Kok