Mini Streekmarkt bij Natuurkoeien.nl in Aerdt!

Mini Streekmarkt bij Natuurkoeien.nl in Aerdt!

30 juni 2016 Uit Door admin

Aerdt – Op zondag 3 juli a.s. houden Jos Bolk en Ancilla Langenhof van Natuurkoeien.nl, in Aerdt, hun jaarlijkse opendag. Dit jaar i.s.m. Liemers Trots.  Liemers Trots is een Stichting t.b.v. streekproducten in de Liemers.

Wij ervaren dat de consument steeds bewuster wordt van voeding; m.b.t. oorsprong, teelt, productie, kwaliteit. Onze Stichting is trots op de producten uit onze streek en zet zich in om deze te promoten.

Wij willen een nieuwe koers gaan varen om meer voor onze leden te kunnen betekenen en op die wijze de streekproducten meer onder de aandacht te brengen. Om deze nieuwe koers te vieren hebben wij een nieuw modern logo ontworpen. Deze zal tijdens de ledenbijeenkomst voorafgaande aan de open dag worden gepresenteerd. Ook zullen we feestelijk de nieuwe vlag hijsen.

Het bedrijf van Jos en Ancilla is gespecialiseerd in de productie van rundvlees in samenhang met natuurbeheer en aandacht voor dierenwelzijn. Zij leveren eerlijk rundvlees voor slagers en particulieren, zijn “Scharrelrund” gecertificeerd door PROduCERT en hebben “Twee sterren Beterleven” kenmerk van de Dierenbescherming. Onlangs heeft het bedrijf zonnepanelen geplaats om energieneutraal te kunnen produceren.

Op gezette tijden zullen er rondleidingen worden gegeven en ook aan de kleintjes is gedacht.

Bezoekers zijn welkom tussen 11.00 en 16.00 uur aan de Renbaan 52 in Aerdt. Leden en pers zijn welkom vanaf 10 uur.