Longpunt Arnhem/Liemers organiseert weer een interessante bijeenkomst!

Longpunt Arnhem/Liemers organiseert weer een interessante bijeenkomst!

2 maart 2023 Uit Door admin

Longpunt Arnhem-Liemers is een ontspannen en informele ontmoetingsplek voor mensen met een chronische longziekte, mantelzorgers, familie, zorgverleners en belangstellenden.
Wij zijn vier enthousiaste vrijwilligers, waarvan drie verpleegkundigen en een ervaringsdeskundige, die deze middagen organiseren.

Vier keer per jaar organiseren wij bijeenkomsten in De Stek in Duiven. Iedere bijeenkomst hebben we een ander thema met een gastspreker, zoals een longarts, longverpleegkunde, ergotherapeut/fysiotherapeut etc. Tevens is er gelegenheid om met lotgenoten ervaringen en tips uit te wisselen. Dit alles in een gezellig ambiance.

Op 15 maart a.s. heten we u graag van harte welkom in De Stek in Duiven. De bijeenkomst is van 14.00 tot 16.00, u bent van harte welkom vanaf 13.45. Het thema is: Weet wat je eet! Over gezonde voeding bij longziekten. Met medewerking van Josephine van Hartenvijf, gespecialiseerd in COPD.

Mocht u al vragen hebben voor Josephine, dan mag u deze alvast doorgeven!

Als u bij de bijeenkomst aanwezig wilt zijn, mag u zich aanmelden via ons email adres, arnhemliemers@longpunt.longfonds.nl, of op de Facebook pagina, https://www.facebook.com/LongpuntArnhemLiemers/.
Ook schudden we geen handen, houden we nog wel afstand en vragen u natuurlijk om met klachten de bijeenkomst niet bij te wonen. Graag zien we u bij een volgende keer dan weer.

Wij ontvangen u graag op 15 maart! Locatie De Stek, Rijksweg 53, 6921 AC Duiven. Parkeren voor de deur met de blauwe kaart. Deelname en consumpties gratis. Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.

Riekje, Margreet, Ans en Nancy
Longpunt Arnhem/Liemers