Hollandse artiesten in de Markthal in Didam

Hollandse artiesten in de Markthal in Didam

4 maart 2024 Uit Door admin

Op 16 maart komt de Hollandse gezelligheid weer tot leven in de Markthal in Didam tijdens de 2e editie van “Hart voor Hollands”. Met de deuren die opengaan om 17:30 uur en doorgaan tot middernacht, belooft het een onvergetelijke avond te worden vol muziek, lekker eten, en een gezellige sfeer. Mis dit evenement niet en koop je kaarten via de volgende link: www.geldersevents.nl.

Topartiesten en Muzikale Sfeer
Dit jaar wordt Hart voor Hollands wederom versterkt met optredens van topartiesten die zorgen voor een ongekende muzikale ervaring. Met optredens van Priscilla Ophof, Jannes, Belinda Kinnear, Kobus Engels, Donnie Ponsen, John de Bever, Marlane, Tinus Hoekstra en ook een optreden van een Mystery Guest. Laat je meeslepen door de klanken van de beste Nederlandse hits en geniet van een avond vol dans en gezelligheid.

Naast de geweldige muziek is er ook een foodtruck aanwezig voor de inwendige mens. Ook zijn er comfortabele toiletten aanwezig. Daarnaast is er ook gedacht aan mindervalide bezoekers.

Tickets
Tickets voor dit geweldige evenement kun je verkrijgen via de website www.geldersevents.nl. Zorg ervoor dat je jouw kaarten op tijd bemachtigt en mis deze avond vol Nederlandse gezelligheid niet. Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol vermaak en vertier.