Hart voor Hollands festival in Didam

Hart voor Hollands festival in Didam

23 augustus 2023 Uit Door admin

De feeststemming bereikt op zaterdag 2 september een hoogtepunt in Didam met het langverwachte “Hart voor Hollands festival”. In de sfeervolle Markthal zal een onvergetelijke avond vol optredens en entertainment plaatsvinden. Het evenement belooft een ware viering van Nederlandse muziek en cultuur te zijn.

Een selectie van gerenommeerde Nederlandse artiesten zal het podium betreden en het publiek trakteren op spetterende optredens. Onder de sterren van de avond bevinden zich Sieneke, Django Wagner, Willem Barth, Tinus Hoekstra, Franz Joostink, Justin de Wildt, Dennis Versluis en een mysterieuze verrassingsgast. Dit belooft een gevarieerde en opwindende line-up te worden die alle muziekliefhebbers zal bekoren.

Naast de geweldige muzikale acts kunnen bezoekers zich verheugen op een feestelijke sfeer met spectaculaire visuele effecten. Voor een hapje is er buiten de Markthal een foodtruck, waardoor de gasten kunnen genieten van heerlijke lekkernijen terwijl ze feestvieren. Voor degenen die op zoek zijn naar een extra dosis opwinding, staat er een heuse rodeo stier klaar om de avontuurlijke geesten te testen.

De organisatoren van het festival hebben er ook voor gezorgd dat het evenement toegankelijk is voor mensen met beperkte mobiliteit. Er zijn voorzieningen aanwezig om ervoor te zorgen dat alle gasten kunnen genieten van de festiviteiten.

De deuren van de Markthal zwaaien open om 17:30 uur en de festiviteiten gaan door tot middernacht, waarbij bezoekers de kans krijgen om tot in de late uurtjes te dansen en te feesten.

Kaartjes voor dit bruisende evenement zijn nu beschikbaar. Online kunnen kaarten worden aangeschaft voor €25, terwijl de prijs aan de deur €30 bedraagt. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt. Voor meer informatie en om kaarten te kopen, ga naar de officiële website van het evenement: geldersevents.nl.

Dit belooft een avond vol muziek, plezier en entertainment te worden wat Didam niet snel zal vergeten. Mis het “Hart voor Hollands festival” niet!