Gratis yogamatten voor het Yogavrijwilligersproject in Duiven

30 oktober 2017 Uit Door admin

Duiven/Babberich – Enorm verrast en blij, mocht yogadocent Annet Schriemer zaterdag 28 oktober in de Halsaf-Vitaal Veldschuur in Babberich 10 splinternieuwe yogamatten in ontvangst nemen! Dit bijzondere warme gebaar is mogelijk gemaakt door sportinstructeur Freddy Haller.

De verbinding tussen deze partijen kwam tot stand door de matchgroep van de Liemerse Uitdaging. Zij bemiddelt op het gebied van menskracht, materialen en middelen tussen verzoeken van verenigingen/stichtingen en het aanbod van het bedrijfsleven in de Liemers. Op deze manier stimuleert en organiseert de Liemerse Uitdaging maatschappelijk betrokken ondernemerschap.

Dankzij deze donatie, kan Annet die als vrijwilliger werkt voor Mikado, de yogalessen aan mensen met beperkte financiële middelen nog beter uitvoeren!

Wekelijks vinden de lessen op vrijdagochtend tussen 9.15- 10.45 plaats in de dojo van Yusei Gachi te Duiven. Zij stellen hun ruimte gratis beschikbaar voor dit vrijwilligersproject Karunya Yoga.
Er is nog plaats op een van de nieuwe matten, dus geïnteresseerden zijn zeer welkom voor deze zeer toegankelijke yogalessen. Info: 06-43830622 of KarunyaYoga@hotmail.com

Powered by WPeMatico