Gemeenten Duiven & Westervoort doen mee aan eerste editie Gelregames

Gemeenten Duiven & Westervoort doen mee aan eerste editie Gelregames

22 augustus 2023 Uit Door admin

Een gloednieuw sportevenement in Gelderland belooft nu al dé plek te worden waar het Gelderse bedrijfsleven samenkomt. De Gelregames vinden voor het eerst plaats op vrijdag 22 september op Sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem. Dit evenement biedt bedrijven uit de gemeente Duiven en Westervoort de kans om samen met en tegen andere bedrijven uit de regio deel te nemen aan verschillende sportactiviteiten.

Bedrijven kunnen tijdens de Gelregames deelnemen aan een van de vijf sporten: padel, atletiek, beachvolleybal, hockey en 5×5 voetbal. Hoewel het motto “meedoen is belangrijker dan winnen” centraal staat, is een gezonde dosis sportiviteit welkom. De Gelregames worden mede mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland, de Gelderse Sport Federatie en de gemeenten Apeldoorn, Arnhem, Ede en Nijmegen. Om de deelname aan te moedigen, betalen zij de inschrijfkosten voor de eerste 250 deelnemers (dus ook die uit de gemeente Duiven en Westervoort). Hierna kost inschrijven 25 euro.

Inschrijven voor dit nieuwe en bijzondere evenement is vanaf nu mogelijk. Meer informatie is te vinden op www.gelregames.nl