Folkcafé de Liemers treedt naar buiten

22 juli 2017 Uit Door admin

Duiven – Waarschijnlijk kent u Folkcafé de Liemers van de meestal gratis muziekavonden op de vrijdag in de Ogtent. Maar deze zomer treden zij naar buiten, en zal er in de zomermaanden af en toe een concert plaatsvinden op het nieuwe podium op het Remigiusplein. Tevens worden de mogelijkheden bij het Theehuis in het Horsterpark bekeken. Dit alles onder de naam: BuitenVolk.

Het eerste BuitenVolk concert vind plaats op zondagmiddag 23 juli vanaf 14:30 uur. Dan zal de ‘Bass and Treble Band’ het podium betreden met bij voorkeur uptempo music, Rock and Roll en Blues. Zij worden geïnspireerd door Mark Knopfler, Chuck Berry, Eric Clapton, John Mayer, BB King en Creedence Clearwater Revival.

Deze band heeft zijn kunnen al getoond tijdens een folkcafé avond, en hebben onlangs opgetreden tijdens het NK Straatmuzikantenfestival in Elst. De mensen hebben staan dansen, en natuurlijk mag dat ook in het centrum van Duiven.

Tijdens deze concerten kunt u genieten van een drankje op het terras, maar natuurlijk mag u ook uw eigen stoel meebrengen en een plaatsje zoeken bij het podium.

Voor informatie kunt u kijken op www.folkcafe-de-liemers.webnode.nl

Powered by WPeMatico