Expositie van Teamfoto’s: Een Hommage aan Teamsport in Westervoort

Expositie van Teamfoto’s: Een Hommage aan Teamsport in Westervoort

1 maart 2024 Uit Door admin

Duik mee in de levendige wereld van teamsporten in Westervoort! Of je nu deel uitmaakt van een volleybalteam, een korfbalteam, of een dansgroep, jouw teamfoto’s zijn het hart van de nieuwste expositie. Frans Brink, de creatieve geest achter deze bijzondere samenstelling, nodigt alle sportteams uit om deel te nemen aan deze unieke expositie.

Teamfoto’s van elke leeftijd maakt het nog leuker. Het moet een mix worden van oude teamfoto’s  van de sport uit de vorige eeuw tot de teamfoto van de deelname aan het  schoolvoetbal van afgelopen jaar.

Het idee voor deze expo ontstond na het succes van eerdere exposities, variërend van ansichtkaarten van oud-Westervoort tot foto’s van lokale evenementen zoals de kermis en carnaval. Na het enthousiasme rondom deze initiatieven, besloot Frans Brink een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan dit verhaal van gemeenschap en erfgoed.

Sinds augustus vorig jaar vinden deze inspirerende exposities plaats in de passage van Winkelcentrum de Wyborgh. En Frans is nog lang niet klaar! Na het succes van de eerdere exposities met oude klassenfoto’s, maakt Frans zich op voor de volgende stap: een eerbetoon aan teamsporten die onze gemeenschap verbinden. Op dit moment is er een vervolg van de expositie van schoolfoto’s. Opnieuw zijn ongeveer 80 oude klassenfoto’s te bezichtigen in de passage van Winkelcentrum de Wyborgh.

Frans roept iedereen op om deel te nemen! Heb je teamfoto’s vanuit jouw sportieve avonturen in Westervoort? Breng ze langs bij GIGO op het Dorpsplein (na een paar dagen ontvangt u de foto’s weer retour) en laat ze deel uitmaken van deze inspirerende expositie. En voor degenen die al hebben bijgedragen met materiaal van eerdere evenementen, jullie bijdragen worden nog steeds enorm gewaardeerd en zijn van harte welkom!

Neem voor meer informatie of om jouw foto’s in bruikleen te geven, contact op met Frans Brink via telefoonnummer 06-40956169.