Durf te vragen op Beursvloer de Liemers

Durf te vragen op Beursvloer de Liemers

7 november 2018 Uit Door admin

ZEVENAAR – Zit jouw sportclub of vereniging te springen om een vergadertafel of een laptop? Of heeft jouw maatschappelijke organisatie bijvoorbeeld communicatie- of juridisch advies nodig? Doe dan op maandag 19 november mee aan Beursvloer de Liemers in het Liemers College in Zevenaar. Meedoen kost niets en levert altijd iets op.

Op Beursvloer de Liemers handelen verenigingen, stichtingen en bedrijven een uur lang in vraag en aanbod. Geld is hierbij taboe. Maatschappelijke organisaties mogen de aanwezige bedrijven alleen vragen om Menskracht, Spullen of Advies. Vind je op de Beursvloer een bedrijf dat wil helpen? Dan hebben jullie een ‘match’. De aanwezige notaris legt jullie afspraken over de aangeboden hulp en jullie kleine tegenprestatie (bijvoorbeeld een vermelding in jullie clubblad) vast.

De vorige Beursvloereditie leverde maar liefst elke minuut een match op. Dit jaar hopen de beursorganisatoren, de Liemerse Uitdaging, Stichting Welcom, Caleidoz en Mikado, dit aantal te overtreffen.

Doe mee! Aanmelden voor de Beursvloer kan tot 14 november via de website van de Liemerse Uitdaging: liemerseuitdaging.nl/activiteiten/beursvloer/ Vanaf 16:30 uur is de Beursvloer open. Het handelen duurt van 17:00 uur tot 18:00 uur. Deelname is gratis.