Doe mee met de oever Clean-Up Rijnjutters

Doe mee met de oever Clean-Up Rijnjutters

2 maart 2024 Uit Door admin

Zaterdagochtend 6 april organiseren de gemeenten Duiven en Westervoort samen met IVN Gelderland, Rijkswaterstaat en de Stichting GoClean een opruimactie. Vrijwilligers gaan twee keer per jaar, in april en oktober, zwerfafval opruimen in de uiterwaarden in de gemeente Duiven en in de gemeente Westervoort. Jij kunt met jouw vereniging, stichting of goede doelengroep meehelpen om de uiterwaarden op te schonen.

Hiervoor krijgt je vereniging, stichting of goede doelengroep een vergoeding van €200. Per tracé heb je minimaal 10 tot maximaal 20 enthousiaste vrijwilligers nodig. Meld je pas aan als je zeker weet dat er op 6 april voldoende vrijwilligers meedoen. Het Rijnjutten begint om 9.30 uur en duurt 2 tot 2½ uur.

LET OP: De inschrijving sluit op zondag 10 maart. Uiterlijk 14 maart hoor je of je groep wel of niet een tracé toegewezen krijgt.

Aanmelden doe je door de volgende gegevens per mail te sturen naar stichting@goclean.nl.

__________________________________________
Naam vereniging :
Plaats vereniging :
Naam contactpersoon :
Telefoonnummer contactpersoon :
Bankrekeningnummer vereniging :
Voorkeur voor tracé? Duiven / Westervoort / Geen voorkeur
Geeft toestemming voor foto’s van het Rijnjutten op sociale media en toevoegen mobiel nummer aan appgroep Rijnjutten ja / nee
__________________________________________

Op woensdagavond 3 april organiseert Go Clean de Liemers een informatieavond op het gemeentehuis in Duiven. Dan worden ook de hulpmiddelen (grijpers, wimmeringen en vuilniszakken) uitgedeeld. Zorg er daarom voor dat in elk geval 1 persoon van je groep aanwezig is die avond. Als groep zorg je zelf voor handschoenen (b.v. werkhandschoenen of tuinhandschoenen) voor iedere deelnemer.

De hoeveelheid tracés is beperkt, dus geef je snel op! Bij overinschrijving krijgen verenigingen die vorig najaar buiten de boot vielen voorrang. Als er te veel inschrijvingen zijn dan wordt er geloot. Verenigingen die nu niet mee kunnen doen, worden op een wachtlijst gezet voor als er onverhoopt een groep uitvalt en zij krijgen voorrang in het najaar. Mocht je dit keer geen tracé worden toegewezen, dan moet je je volgende keer wel opnieuw inschrijven als je mee wilt doen.

Voor meer informatie kun je mailen naar stichting@goclean.nl