Doe mee aan de Wiekent Westervoortquiz en test je kennis!

Doe mee aan de Wiekent Westervoortquiz en test je kennis!

1 maart 2024 Uit Door admin

Op vrijdag 22 maart ben je welkom op de 3e editie van de Wiekent Westervoortquiz, een avond vol gezelligheid en uitdagende vragen, begeleid door live muziek van Monro en Westfort Brass. Dit evenement staat volledig in het teken van Wiekent Westervoort!

Alle opbrengsten van de entreegelden en sponsoring van lokale ondernemers gaan naar een nobel doel: de Stichting Zes Minuten Zone Westervoort. Voorzitter Ed Janssen benadrukt het belang van deze stichting: “Elke dag worden 40 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand. De overlevingskans is het grootst wanneer binnen 6 minuten gereanimeerd wordt en een AED wordt ingezet. Dankzij de inspanningen van de Stichting Zes Minuten Zone Westervoort beschikt onze gemeente nu over een dekkend netwerk van AED’s.”

Deelname aan de quiz kost slechts vijf euro per persoon, inclusief een verfrissende kop koffie of thee. De avond begint om 20.00 uur. Je kunt je individueel inschrijven of als groep van maximaal 6 personen via het mailadres: wiekent@hkwestervoort.nl.

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de Historische Kring Westervoort, Zalencentrum Wieleman, OBK en Sportclub Westervoort.

Foto: Enkele leden van de organisatie van de avond bij een van de zo belangrijke AED’s in Westervoort. Van links naar rechts: Jan Smink, Kees Krechting, Jos Veelen, Ed Janssen (voorzitter Stichting Zes Minuten Zone Westervoort) en John Kemper.