Burgers praten mee over burgerinspraak

Burgers praten mee over burgerinspraak

2 april 2015 Uit Door admin

Westervoort 0000000020Westervoort – De werkgroep inspraak, bestaande uit een aantal raadsleden en fractieassistenten van de Westervoortse gemeenteraad, heeft zich de afgelopen tijd gebogen over mogelijke alternatieve vormen van burgerinspraak bij raads- en/of commissievergaderingen. Maar de belangrijkste stem bij deze inventarisatie ontbreekt nog: die van de inwoners van Westervoort zelf! Wilt u meedenken?

Praat mee over burgerinspraak
De leden van de werkgroep hebben andere gemeenten bezocht om te kijken hoe de inspraakmogelijkheden daar zijn. Vervolgens is gekeken of dit voor Westervoort goede opties zijn. Maar de belangrijkste stem bij deze inventarisatie ontbreekt nog: die van de inwoners van Westervoort zelf! Daarom kunnen de inwoners van Westervoort die graag hun bijdrage willen leveren aan de gedachtewisseling over een alternatieve vorm van burgerinspraak dit doen op een speciaal hiervoor belegde bijeenkomst.

Aanmelden en informatie
De gemeente hoort graag uw mening over een andere vorm van burgerinspraak en nodigt u uit voor een bijeenkomst op donderdag 16 april aanstaande om 19.30 uur in Kulturhus De Nieuwhof in Westervoort. Aanmelden kan per mail: griffie@westervoort.nl, u kunt daar ook terecht voor meer informatie.

Source: Westervoort