Bouwdorp Duiven maakt na negen jaar zijn comeback!

Bouwdorp Duiven maakt na negen jaar zijn comeback!

6 maart 2024 Uit Door admin

Na negen jaar afwezigheid keert het geliefde Bouwdorp terug naar Duiven. Dit spectaculaire evenement, dat bekend staat om een week lang bouwen, spelen en plezier maken voor kinderen die naar groep 6 gaan, tot en met verlatende groep 8’ers, belooft weer een onvergetelijke ervaring te worden.

Het Bouwdorp van toen
In 2015, negen jaar geleden, werd Bouwdorp Duiven voor het laatst georganiseerd. De organisatie van toen heeft al die jaren een schitterend evenement neergezet. Dit jaar wordt Bouwdorp voor het eerst na jarenlange afwezigheid weer georganiseerd, met een nieuwe organisatie, een nieuwe locatie en een bomvol programma; we hebben er ontzettend veel zin in! Een van de initiatiefnemers:

“warme herinnering aan Bouwdorp!”
Eén van de nieuwe initiatiefnemers van Bouwdorp Duiven is Celine van Hummel: “ik heb een ontzettend warme herinnering aan Bouwdorp. Als geboren en getogen Duivenaar, heb ik ieder jaar in mijn jeugd doorgebracht op Bouwdorp, waar ik met vriendjes en vriendinnetjes prachtige hutten heb gebouwd, waar we gordijntjes van thuis meenamen om de hut mooi aan te kleden en waar we uren en urenlang plezier hebben beleefd! Die warme herinneringen gun ik de generatie van nu ook, dus; aan de slag! Twee weken later lag er een draaiboek en zijn we, samen met mijn partner en mede-initiatiefnemer Joris van Zandvoort, in gesprek gegaan met een mogelijke locatie.”

Aankomende editie: Bouwdorp Duiven 2024
Bouwdorp Duiven zal plaatsvinden van maandag 8 juli tot en met vrijdag 12 juli en zal plaatsvinden in het Horsterpark. “We zijn in contact gekomen met Paul Beker van Stichting SHO De Ogtent Horsterpark en dat was een schot in de roos. Het Horsterparkt biedt alle faciliteiten en mogelijkheden die een prachtige editie mede mogelijk maken. Ook Paul was
direct enthousiast en draagt graag z’n steentje bij aan dit soort initiatieven uit de Duivense samenleving,” aldus de initiatiefnemers.

Het Bouwdorp-team houdt de invulling van de dagen nog even geheim, maar één ding is zeker: het wordt een week vol avontuur en plezier! Kinderen kunnen zich verheugen op een bruisende week waarin ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en samen met vriendjes en vriendinnetjes door middel van teamwork, prachtige bouwwerken kunnen
maken.

Meer informatie en op de hoogte blijven
Voor diegenen die al zitten te popelen om zich in te schrijven, of voor diegenen die graag meer informatie willen, is het nu al mogelijk om op de website van Bouwdorp Duiven (www.bouwdorpduiven.nl) je e-mailadres achter te laten. Zo mis je niets! Op de website vinden ouders en verzorgers binnenkort ook alle benodigde details over het evenement, inclusief het programma, de locatie en andere relevante informatie.

Vrijwilligers gezocht!
Daarnaast is Bouwdorp Duiven opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag willen ondersteunen bij dit geweldige evenement! Wij vragen hen te mailen naar info@bouwdorpduiven.nl

Foto: Bouwdorp Duiven.  v.l.n.r.: Skip Raemakers & Paul Beker (Horsterpark),
Joris van Zandvoort & Celine van Hummel (Bouwdorp Duiven)