Bedenk een naam voor het evenemententerrein naast het gemeentehuis.

1 augustus 2017 Uit Door admin

Duiven – De gemeente Duiven heeft het parkeerterrein naast het gemeentehuis, waar in het verleden sporthal De Spelleward stond, heringericht. Naast het feit dat er nu veel meer auto’s kunnen worden geparkeerd, is dit gebied nu ook een evenemententerrein.

In de toekomst zal hier, nabij het Patersbosje, bijvoorbeeld de kermis worden opgesteld. Maar het terrein kan ook plaats bieden aan tal van andere activiteiten en (grote) evenementen.

Wie bedenkt de naam voor dit terrein?
Bedenk een naam voor het evenemententerrein naast het gemeentehuis. Doe mee en win een dinerbon ‘Lekker eten & drinken t.w.v. € 150,-‘ van Grand Café Bij Welling Duiven. De door jou ingezonden naam wordt officieel gebruikt en op een straatnaambord geplaatst op het evenemententerrein.

Voorwaarden waaraan de naam moet voldoen:
De naam moet gemakkelijk uit te spreken zijn en niet teveel lijken op bestaande straatnamen elders in de gemeente;
Geen discriminerende of aanstootgevende naam.

Je kunt reageren op deze prijsvraag via de actiepagina op www.duivenmaakthetwaar.nl van dinsdag 1 augustus a.s. tot en met vrijdag 1 september a.s. De jury bestaat uit wethouder Ton Spaargaren (onder meer Vitaal Centrum Duiven), adjunct-directeur Rob Bos en Piet Hoogstraten, die in overleg bepalen welke naam het beste past bij het nieuwe terrein. De definitieve keuze wordt door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven gemaakt. Op vrijdag 22 september a.s. wordt de winnaar/winnares bekend gemaakt.

Wij vinden de naam DuivenPlaza wel een leuke naam ? (red.)

Powered by WPeMatico