Alpha cursus in regio De Liemers  

Alpha cursus in regio De Liemers  

28 augustus 2023 Uit Door admin

Anno 2023: onzekerheid genoeg! Waar kun je nog op vertrouwen? Waar kun je echt nog op bouwen? Deze en andere levensvragen komen aan bod in de Alpha cursus, die op 7 september start met een vrijblijvende kennismakingsavond. Samen met anderen ga je ontdekken wat het christelijke geloof voor jou kan betekenen.  

De Alpha cursus begint met een gezamenlijke maaltijd. Daarna wordt per avond één onderwerp behandelt. De volgende vragen komen dan voorbij: Is er méér in dit leven? Wie is Jezus? Hoe zit het met de kerk? Waarom zou ik de Bijbel lezen? Hoe en waarom bidden? 

Benieuwd of de Alpha cursus iets voor jou is? Je bent welkom op de kennismakingsavond op donderdag 7 september, 19.45 uur (incl. koffie/thee) in De Stek, het gebouw van KerkvoorNu aan de Rijksweg 53 te Duiven. De Alpha cursus zelf start op 14 september (inclusief maaltijd, koffie en thee) op dezelfde locatie. 

Meer weten over de Alpha cursus? Neem dan vrijblijvend contact op per mail: alpha@kerkvoornu.nl, of bezoek onze website www.kerkvoornu.nl/alpha.