24-uurs actie voor voor het KWF

24-uurs actie voor voor het KWF

6 april 2015 Uit Door admin

ScreenShot114Westervoort – Op zaterdag 25 april gaan de jongeren van jongerencentrum Creon 24 uur lang een inzamelingsactie houden voor het KWF.

De inzamelingsactie staat in het teken van de Alpe d’huzes, onder het motto “Sta op tegen kanker” zet team Westervoort zich in om een bijdrage te leveren aan deze vreselijke ziekte.

Op deze dag zijn er ontzettend veel activiteiten met een Panna toernooi een bubbelvoetbaltoernooi, dans workshops, een schaaktoernooi, een film marathon, een spinningmarathon en is het mogelijk om een make over te laten doen en daarna een fotoshoot, ‘s avonds is er ook een bingo en een Lasergame. op deze dag zal de coverband Eyewitness de muziek verzorgen.

Voorafgaand aan de 24-uurs actie wordt er op vrijdag 17 april tussen 12.00 uur en 16.00 uur van alles georganiseerd op winkelcentrum de Wyborgh met “gein op het plein” en andere leuke activiteiten voor de kinderen maar ook voor de ouderen.

Op zaterdag 18 april staan de jongeren bij Jumbo Mennings voor een statiegeld actie, het is dan mogelijk om je statiegeld te doneren aan het KWF. Ook kun je zelf ervaren hoe het is om de beruchte berg Alpe d’Huez op te fietsen wat team Westervoort ook zal gaan doen op 4 juni.

 

Source: WestervoortPlaza.nl